Workshops

Start to relax workshop te Diest

Merk je dat je spieren vaak gespannen zijn, je hoofd maar blijft tollen en dat je steeds meer prikkelbaar bent? Dan kan relaxatie voor jou een uitweg bieden.

Relaxatie oefeningen zijn plezierig om te doen, vereisen geen voorkennis en houden je spieren soepel, hebben een kalmerende invloed op je zenuwstelsel en nodigen jou uit om terug naar rustmodus te keren. Relaxatie geeft je meer zelfvertrouwen en heeft een positieve impact op je gezondheid.

Heb je interesse?

Je kan elke workshop apart of opéénvolgend coronaproof bijwonen.

Waar : groepspraktijk In Harmonie– Overstraat 2 te Diest

Wanneer: Dinsdagavond van 19u30 tot 20u30u

Data:  27 Oktober – 10 & 24 November – 8 December 2020

Prijs: 15 euro/ per workshop

Praktisch:  draag comfortabele kledij, voorzie je eigen matje, 2 dekens, een kussen en een flesje water

Begeleiding: Sarah Bogaerts – relaxatiecoach – levensgenieter en houdt ervan om mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar rust en gezondheid.

Inschrijving: vereist via mail naar info@sarahscoachingpraktijk.be of bel naar 0468 48 93 73

Samen ademen

Door te leren voller en bewuster te ademen zal je merken dat je jezelf kan trakteren op meer vitaliteit, energie en een heerlijk ontspannen gevoel. De oefeningen worden gecombineerd met actieve en zachte relaxatie technieken die zowel zittend, staand als liggend worden uitgevoerd. De oefeningen vereisen geen voorkennis en zijn voor iedereen toegankelijk. Na verloop van tijd zal je merken dat je de oefeningen in je dagelijks leven integreert en de vele voordelen hiervan zal ervaren. Twijfel je of leren ademen iets voor jou is? Kom gewoon is proeven.

Praktisch

Dit aanbod wordt sinds de huidige Corona toestanden enkel individueel aangeboden in een goed verluchte praktijkruimte of in de buitenlucht. Er worden 3 consulten van een uur voorzien voor de prijs van 105 Euro. Een éénmalig proefaanbod van één uurtje kan voorzien worden op vraag.

Draag makkelijke en comfortabele kledij (liefst geen knellende kleren).

Maak een afspraak

Sarah@sarahscoachingpraktijk.be of 0468 48 93 73 (WhatsApp)