Workshops

Start to relax workshop te Diest

Merk je dat je spieren vaak gespannen zijn, je hoofd maar blijft tollen en dat je steeds meer prikkelbaar bent? Dan kan relaxatie voor jou een uitweg bieden.

Relaxatie oefeningen zijn plezierig om te doen, vereisen geen voorkennis en houden je spieren soepel, hebben een kalmerende invloed op je zenuwstelsel en nodigen jou uit om terug naar rustmodus te keren. Relaxatie geeft je meer zelfvertrouwen en heeft een positieve impact op je gezondheid.

Heb je interesse?

Door de coronacrisis wordt dit aanbod enkel individueel (coronaproof) aangeboden.

Waar : groepspraktijk In Harmonie– Overstraat 2 te Diest

Wanneer: Dinsdagnamiddag 14u – 16u – 18u- 20u (steeds sessies van 1u)

Data: 19/1/’21 – 2/2/’21- 16/2/’21 – 2/3/’21 – 16/3/’21 en 30/3/’21 

Prijs: 45 euro per individuele sessie

Praktisch:  draag comfortabele kledij, voorzie je eigen matje, een dekentje, een kussen en een flesje water.

Begeleiding: Sarah Bogaerts – relaxatiecoach – levensgenieter en houdt ervan om mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar rust en gezondheid.

Inschrijving: vereist via mail naar info@sarahscoachingpraktijk.be of bel naar 0468 48 93 73

Review van Patricia Graulus

“Sarah is uitgerust met een aangename rustige stem en is altijd opgewekt welke een aanstekelijk effect heeft op het verloop van de les. Ze creeërt een gezellige rustige sfeer door in te spelen op de zintuigen met licht, geuren en mooie rustgevende muziek. De oefeningen vloeien zachtjes en onderbouwd in elkaar over. Elke les is er een ander aanbod waardoor er geproefd kan worden van verschillende methodieken en dat is alles behalve saai.

Bij de start voelen mijn spieren verkrampt door het vele thuiswerken en stilzitten. Tijdens deze lessen komen mijn spieren los en naar het einde toe ervaar ik meer ruimte in mijn lichaam, voel meer energie stromen waardoor ik me ontspannen, blijer en rustiger voel. Mentaal en fysiek zit ik niet meer in die kramp, ik slaap veel beter, de relaxmodus is geactiveerd waardoor mijn lichaam en geest zich kunnen herstellen om de dag erna weer in doe-modus over te gaan.

De oefeningen die Sarah me aanleerd zijn bovendien makkelijk toepasbaar in mijn dagelijks leven waardoor ik mezelf gedurende de dag beter kan verzorgen en leer in te grijpen voor de spanning weer vat op me krijgt.  Het is een kwestie van oefenen en het toe te passen. Daarom is het goed dat er tweewekelijks een aanbod is zodat het een gewoonte wordt. Tot slot zijn de lessen coronaproof door voldoende ruimte, ventilatie en de individuele aanpak op afstand.

Een absolute aanrader en alternatief om te ontspannen in deze bizarre tijden.”

 

 

 

Samen ademen

Door te leren voller en bewuster te ademen zal je merken dat je jezelf kan trakteren op meer vitaliteit, energie en een heerlijk ontspannen gevoel. De oefeningen worden gecombineerd met actieve en zachte relaxatie technieken die zowel zittend, staand als liggend worden uitgevoerd. De oefeningen vereisen geen voorkennis en zijn voor iedereen toegankelijk. Na verloop van tijd zal je merken dat je de oefeningen in je dagelijks leven integreert en de vele voordelen hiervan zal ervaren. Twijfel je of leren ademen iets voor jou is? Kom gewoon is proeven.

Praktisch

Dit aanbod wordt sinds de huidige Corona toestanden enkel individueel aangeboden in een goed verluchte praktijkruimte of in de buitenlucht. Er worden 3 consulten van een uur voorzien voor de prijs van 105 Euro. Een éénmalig proefaanbod van één uurtje kan voorzien worden op vraag.

Draag makkelijke en comfortabele kledij (liefst geen knellende kleren).

Maak een afspraak

Sarah@sarahscoachingpraktijk.be of 0468 48 93 73 (WhatsApp)