Workshops

Start to relax 

Wil jij meer ontspannen door het leven gaan, meer rust vinden en beter naar jezelf luisteren? Dan kan je bij mij terecht voor relaxatie.

Relaxatie oefeningen zijn plezierig om te doen, vereisen geen voorkennis, houden je spieren soepel, hebben een kalmerende invloed op je zenuwstelsel en nodigen jou uit om terug naar rustmodus te keren. Relaxatie geeft je meer zelfvertrouwen, biedt jou de gelegenheid aan om uit de denkmodus te stappen en heeft een positieve impact op je gezondheid.

Heb je interesse? Mail naar info@sarahscoachingpraktijk.be of bel naar 0468 48 93 73

Pakket: 4 sessies van 1u + 1x gratis voetmassage = 200 euro ( individuele sessies) 

                Kennismaking sessie (individueel) = 55 Euro

                Groepstarief (vanaf 6 deelnemers) kan voorzien worden in overleg

Praktisch:  draag comfortabele kledij, voorzie je eigen matje, deken, kussen en een flesje water – aanbod wordt aangeboden in een goed verluchte praktijkruimte of in groep in een geschikte zaal.

 

Review van Patricia Graulus

“Sarah is uitgerust met een aangename rustige stem en is altijd opgewekt welke een aanstekelijk effect heeft op het verloop van de les. Ze creeërt een gezellige rustige sfeer door in te spelen op de zintuigen met licht, geuren en mooie rustgevende muziek. De oefeningen vloeien zachtjes en onderbouwd in elkaar over. Iedere sessie is er een ander aanbod waardoor er geproefd kan worden van verschillende methodieken en dat is alles behalve saai.

Bij de start voelen mijn spieren verkrampt door het vele thuiswerken en stilzitten. Tijdens de sessie komen mijn spieren los en naar het einde toe ervaar ik meer ruimte in mijn lichaam, voel meer energie stromen waardoor ik me ontspannen, blijer en rustiger voel. Mentaal en fysiek zit ik niet meer in die kramp, ik slaap beter, de relax modus is geactiveerd waardoor mijn lichaam en geest zich kunnen herstellen.

De oefeningen die Sarah me aanleert zijn bovendien makkelijk toepasbaar in mijn dagelijks leven waardoor ik mezelf gedurende de dag beter kan verzorgen en leer in te grijpen voor de spanning vat op me krijgt.  Het is een kwestie van oefenen en het toe te passen.

Een absolute aanrader!

 

Samen ademen

Door voller en bewuster te leren ademen zal je merken dat je jezelf kan trakteren op meer vitaliteit, energie en een heerlijk ontspannen gevoel. De oefeningen worden gecombineerd met actieve en zachte relaxatie technieken die zowel zittend, staand als liggend worden uitgevoerd. De oefeningen vereisen geen voorkennis en zijn voor iedereen toegankelijk. Na verloop van tijd zal je merken dat je de oefeningen in je dagelijks leven integreert en de vele voordelen hiervan zal ervaren. Twijfel je of leren ademen iets voor jou is? Kom gewoon is proeven.

Praktisch

Dit aanbod wordt individueel aangeboden in een goed verluchte praktijkruimte of in de buitenlucht. Er worden 3 consulten van een uur voorzien voor de prijs van 165 Euro. Een éénmalig proefaanbod van één uurtje kan voorzien worden op vraag.

Draag makkelijke en comfortabele kledij (liefst geen knellende kleren).

Maak een afspraak

Sarah@sarahscoachingpraktijk.be of 0468 48 93 73