WIE BEN IK?

Ik ben Sarah Bogaerts, een enthousiaste veertiger, getrouwd en mama van twee kinderen.
In mijn vrije tijd doe ik yoga en heb de natuur nodig als tegengewicht voor het drukke alledaagse leven.
Ik hou van stilte, eenvoud, traagheid, oprechtheid en de schoonheid in kleine dingen.

Opleidingen & ervaring

Ik heb 20 jaar als verpleegkundige bij Kind en Gezin gewerkt,  waar ik ervaring en kennis heb opgedaan in het medisch en psychosociaal begeleiden van jonge gezinnen. Aan de hand van verschillende opleidingen heb ik me verder verdiept en bijgeschoold tot persoonlijkheidscoach.

  • Sociaal verpleegkundige (Erasmus Hogeschool te Jette)
  • Ziekenhuis verpleegkundige (Katholieke Hogeschool Leuven)                                           
  • Persoonlijkheidscoach (Europese Academie )   
  • Netwerkcoach (Kind & Gezin)                                         
  • Gezondheidsconsulente (Europese Academie)
  • Relaxatietherapeute (Open Mind te Gent)

Ik ben leergierig en studeer graag bij. Zo volg ik regelmatig workshops of korte opleidingen om mijn kennis te vergroten. Voorbeelden hiervan zijn: hartcoherentie, ademhalings- en ontspanningstechnieken, stressbeheersing, ontspannende voetmassage en groepsrelaxatie.

Bij Sarah kom je terecht in een sfeervolle praktijk die rust uitstraalt. Ze creëert tijd en ruimte om op een veilige manier je gevoelens, ervaringen en gedachten op een rijtje te zetten zonder te oordelen. Sarah luistert, voelt en begrijpt je. Haar aanreikingen ervaar ik als heel waardevol en sterken mij. Tijdens het contact, geeft Sarah je boeiende opdrachten mee die het geheel dynamisch maken en mij ertoe hebben aangezet om te reflecteren over mezelf.
Sarah is een weldoener voor de geest!
E.V. (39 jaar) 
Bij Sarah kwam ik terecht bij een warme levenslustige coach, die me dankzij haar wijsheid en inzichten, heeft wakker geschud en terug op het rechte pad heeft gezet.  Ze leerde me voller te ademen en voller te leven maar ook rustpunten en ankerpunten in te lassen.
DANK JE  Sarah, voor alles dat je me hebt bijgebracht en fijn te mogen ervaren dat een burn out geen eindpunt hoeft te zijn. Je komt er achteraf eens zo sterk uit!
A.V (50 jaar) 
Bij Sarah vond ik aandacht voor mijn problemen en ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met hartcoherentie en ademhalingstechnieken. Deze hulpmiddelen hebben een grote positieve impact op mijn gezondheid als op mijn ingesteldheid teweeggebracht.
Een zeer aangename ervaring en aanrader!
A.N. (69 jaar) 
Vroeger kon ik moeilijk omgaan met mijn gevoelens. Ik kwam vaak niet verder dan frustraties. Sarah heeft me geleerd om naar mijn gevoelens te kijken en ze onder woorden te brengen. Daardoor heb ik meer inzicht in mezelf ontwikkeld en kan ik een goede relatie uitbouwen met mijn partner en mijn kinderen.
O.B. (39 jaar) 
Bij Sarah had ik meteen het gevoel dat ik bij de juiste hulpverlener was terecht gekomen.
Sarah geeft je voldoende ruimte om gevoelens bespreekbaar te maken en toont respect voor je eigen mening.
Ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt en speelt daar handig op in.
De tips en handvaten die ze me heeft aangereikt waren toepasselijk en haalbaar en geven mij een goed gevoel.
Hierdoor blijf ik minder vast zitten in mijn eigen coconnetje en kan ik beter om gaan met moeilijkheden.
Dit was een positieve ervaring die ik anderen kan aanbevelen!    
S.V. (38 jaar) 
In deze hectische en sterk mannelijk gerichte wereld vond ik bij Sarah momenten waarop de tijd even mocht stilstaan en er plaats was voor mijn gevoelens, in alle openheid en vertrouwen. Sarah combineert haar intuïtie, ervaring en kennis, waardoor haar inzichten en reflecties betekenisvol waren voor mij.
Haar zachtheid is krachtig!
De stap naar een therapeut vind ik moeilijk, maar de stap naar Sarahs Coaching Praktijk was klein.
C.B. (44 jaar)