WIE BEN IK?

Ik ben Sarah Bogaerts, een gevoelige en spontane vrouw, mama van twee kinderen, geboren in 1972 en grotendeels opgegroeid in het zuiden van India.
Van kleins af aan toonde ik al veel belangstelling voor gezondheid en alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft.

Ik ben leergierig, lees graag en noem mezelf een verzamelaarster en doorgeefster van ervaringen, kennis en inzichten.
Op die manier ben ik creatief en word hierbij geholpen door de schoonheid van de natuur, mijn gezin, adem- en yogamomenten, wandelingen, ontmoetingen en de liefde voor eenvoud, traagheid en de stilte.

Mijn carrière startte bij de overheid als sociaal verpleegkundige. Het volgen van verschillende opleidingen en bijscholingen gaf me de ruggengraat om de sprong te wagen als zelfstandige onderneemster. Mijn voorliefde om met vrouwen te werken is gegroeid vanuit mijn vorige jobervaring, waar ik vaststelde dat vrouwen nood hebben aan emotionele en psychologische begeleiding met betrekking op gezondheidsprikkelen die gerelateerd zijn aan het vrouw zijn.

De mysterieuze complexiteit van vrouwen en hormonen fascineert me en heeft me aangemoedigd om het vrouw-zijn beter te leren begrijpen. Dit heeft me ertoe gebracht om zoveel mogelijk vrouwen uit de nood te helpen door hen bij te staan en mijn kennis en ervaringen met hen te delen.

Opleidingen & ervaring

Ik heb 20 jaar als verpleegkundige bij Kind en Gezin gewerkt,  waar ik ervaring en kennis heb opgedaan in het medisch en psychosociaal begeleiden van jonge gezinnen. Aan de hand van verschillende opleidingen heb ik me verder verdiept en bijgeschoold tot persoonlijkheidscoach.

  • Sociaal verpleegkundige (Erasmus Hogeschool te Jette)
  • Ziekenhuis verpleegkundige (Katholieke Hogeschool Leuven)                                           
  • Persoonlijkheidscoach (Europese Academie )   
  • Netwerkcoach (Kind & Gezin)                                         
  • Gezondheidsconsulente (Europese Academie)
  • Relaxatietherapeute (Open Mind te Gent)

Bij Sarah kom je terecht in een sfeervolle praktijk die rust uitstraalt. Ze creëert tijd en ruimte om op een veilige manier je gevoelens, ervaringen en gedachten op een rijtje te zetten zonder te oordelen. Sarah luistert, voelt en begrijpt je. Haar aanreikingen ervaar ik als heel waardevol en sterken mij. Tijdens het contact, geeft Sarah je boeiende opdrachten mee die het geheel dynamisch maken en mij ertoe hebben aangezet om te reflecteren over mezelf.
Sarah is een weldoener voor de geest!
E.V. (39 jaar) 
Bij Sarah kwam ik terecht bij een warme levenslustige coach, die me dankzij haar wijsheid en inzichten, heeft wakker geschud en terug op het rechte pad heeft gezet.  Ze leerde me voller te ademen en voller te leven maar ook rustpunten en ankerpunten in te lassen.
DANK JE  Sarah, voor alles dat je me hebt bijgebracht en fijn te mogen ervaren dat een burn out geen eindpunt hoeft te zijn. Je komt er achteraf eens zo sterk uit!
A.V (50 jaar) 
Bij Sarah vond ik aandacht voor mijn problemen en ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met hartcoherentie en ademhalingstechnieken. Deze hulpmiddelen hebben een grote positieve impact op mijn gezondheid als op mijn ingesteldheid teweeggebracht.
Een zeer aangename ervaring en aanrader!
A.N. (69 jaar) 
Vroeger kon ik moeilijk omgaan met mijn gevoelens. Ik kwam vaak niet verder dan frustraties. Sarah heeft me geleerd om naar mijn gevoelens te kijken en ze onder woorden te brengen. Daardoor heb ik meer inzicht in mezelf ontwikkeld en kan ik een goede relatie uitbouwen met mijn partner en mijn kinderen.
O.B. (39 jaar) 
Bij Sarah had ik meteen het gevoel dat ik bij de juiste hulpverlener was terecht gekomen.
Sarah geeft je voldoende ruimte om gevoelens bespreekbaar te maken en toont respect voor je eigen mening.
Ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt en speelt daar handig op in.
De tips en handvaten die ze me heeft aangereikt waren toepasselijk en haalbaar en geven mij een goed gevoel.
Hierdoor blijf ik minder vast zitten in mijn eigen coconnetje en kan ik beter om gaan met moeilijkheden.
Dit was een positieve ervaring die ik anderen kan aanbevelen!    
S.V. (38 jaar) 
In deze hectische en sterk mannelijk gerichte wereld vond ik bij Sarah momenten waarop de tijd even mocht stilstaan en er plaats was voor mijn gevoelens, in alle openheid en vertrouwen. Sarah combineert haar intuïtie, ervaring en kennis, waardoor haar inzichten en reflecties betekenisvol waren voor mij.
Haar zachtheid is krachtig!
De stap naar een therapeut vind ik moeilijk, maar de stap naar Sarahs Coaching Praktijk was klein.
C.B. (44 jaar)