Lezingen

Blijf je hormonen de baas door detox

In deze lezing kom je meer te weten over het belang van detox, de verschillende vormen van detox en de ontregelende invloed van stress en giftige stoffen op onze hormonenhuishouding en zenuwstelsel. Belangrijker nog, is dat ik je laat kennismaken met wat je allemaal zelf kan doen om op een makkelijke, natuurlijke, veilige en zeer effectieve wijze te ontgiften zonder vasten, ingewikkelde diëten of vervelende lavementen.

Je zal antwoorden krijgen op volgende vragen: waarom krijg je meer te kampen met stemmingswisselingen, een opgeblazen gevoel  energiedips en brainfog ? Waarom je moeite ervaart met gewichtsbeheersing? Hoe toxisch emoties inwerken op jouw hormonen, spierspanning en organen?

Vrouwen vanaf 35 jaar hebben er baat bij deze lezing bij te wonen om hun lichaam beter te leren begrijpen en zich tijdig te kunnen voorbereiden op wat komen zal. 

Mijn intentie van deze lezing is hoofdzakelijk een positief licht te laten schijnen op deze fase in een vrouwenleven en meer kennis te delen. Jouw gezondheid en vitaliteit berusten in de zuiverheid van jouw binnenkant en jouw intern gevoelsleven.

Heb je interesse, neem dan contact met me op via mail.

 

Praktisch

  • Deze lezing kan op vraag worden aangeboden in jouw onderneming of organisatie. 
  • Deze lezing werd enthousiast onthaald in de natuurwinkel ‘Fit’ te Rijmenam –  De Schopboshoeve (groeiplek voor jong & oud) te Putte – De liberale vrouwen beweging te Hasselt – Het vrouwenhuis te Beerzel

 

Voor info of een afspraak.

Mail naar info@sarahscoachingpraktijk.be

Bel naar 0468 48 93 73 of  WhatsApp