Zwangerschap-massage

Zwangerschap massage – Lomi Lomi versie

Is een koesterende en erg helende massage afkomstig van Hawaiaanse origine (Kahuna Bodywork).

Ze wordt aangeboden in zijligging waardoor ze tijdens de gehele zwangerschap comfortabel en veilig kan ontvangen worden. Voor zwangeren is deze massage de ultieme behandeling voor zowel moeder als kind. Deze massage draagt bij tot een emotioneel evenwicht waarbij de diepe verbinding tussen moeder en het ongeboren kind centraal staan. Ze verhoogt de mentale gezondheid, verbetert de bloedcirculatie, verlicht klachten zoals rugpijn, vochtophoping, slaapproblemen en onrust. Er ontstaat een veilig en geborgen gevoel dat bevorderlijk is voor de groei van de baby en meer zelfvertrouwen cultiveert naar de bevalling toe.

De massage duurt ongeveer 1u30 werkt nog vele uren door nadien. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën en er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht tijdens en na de massage. 

Omwille van mijn medische kennis en achtergrond kan je bijkomend genieten van tal van praktische tips en weetjes waardoor je nog meer van je zwangerschap kan genieten en je zelfvertrouwen kan groeien naar de bevalling toe. 

Tarief

110 Euro

(iedere 30 min extra vraag ik een bijdrage van 40 Euro)

 

 

Afspraak

Mail naar info@sarahscoachingpraktijk.be

Bel naar 0468 48 93 73 of  WhatsApp

Review

Valerie

Deze massage was helemaal welkom aan het einde van mijn zwangerschap. Ik heb het als bijzonder warm, koesterend, veilig en heel ontspannend ervaren. Samen met de zwangerschapyoga die ik bij jou heb gevolgd was dit een meerwaarde op meerdere aspecten. Mijn bevalling is dankzij jouw tips en oefeningen ontspannen verlopen en is het me gelukt om te kunnen vertrouwen op de wijsheid van mijn lichaam. Dank je wel voor alles!

Tinneke

Na het ontvangen van deze massage van jou, stel ik vast dat ik weer kan doorslapen, veel minder pijn ervaar in mijn bekken en me meer ontspannen voel. De massage is dus zeker heilzaam geweest. Dank je wel!