Menopauze-plan

Als vrouw zijn we onderhevig aan vele lichamelijke en hormonale veranderingen gedurende onze levensloop. Op het moment dat de menopauze zich aandient zijn daar een lange lijst van onaangename klachten aan verbonden.

De impact van de menopauze op onze vrouwelijkheid en fysieke beleving is niet te onderschatten. Daarom is het van groot belang je te laten begeleiden en je goed te informeren, zodat ‘JIJ’ op een positieve en makkelijke manier hier doorheen komt. Niets is erger dan onwetendheid die resulteert in onzekerheid, angst en schaamte.

Ervaring heeft me geleerd dat menopauzebeleid maatwerk is. Sommigen zijn gebaat met hormonentherapie en anderen zijn geholpen met kleine aanpassingen op gebied van leefstijl, denkpatronen, beweging- en stressmanagement.

Omdat tijdens de menopauze een uitscheidingskanaal van het lichaam wegvalt, is ontgiften om verschillende medische redenen één van de meest belangrijke en elementaire acties om de hoeveelheid aan klachten voor te zijn. Onze hormonen zijn erg gevoelig aan stress en zijn gebaat bij een degelijk onderbouwd stressmanagement beleid en relaxatietherapieDaarom werk ik vanuit verschillende invalshoeken om de menopauze op een natuurlijke wijze dragelijker te beleven.

Ik bied een aantal trajecten aan, om jou de kans te geven zelf te ondervinden welke insteek voor jou het beste aansluit en verlichting brengt. Uiteraard ben je vrij om je eigen plan samen met mij uit te zoeken.

Happy Hormones plan

 • 2x coaching
 • 2x relaxatie
 • 1x therapeutische massage

Happy Hormones plan XL

 • 3x coaching
 • 2x relaxatie
 • 2x therapeutische massage

Menopauze relax plan

 • 3x relaxatie
 • 3x therapeutische massage

Tarieven

 • Happy Hormones plan – 350 Euro
 • Happy Hormones plan XL – 550 Euro
 • Menopauze relax plan – 550 Euro

Voor info of een afspraak

Mail naar info@sarahscoachingpraktijk.be

Bel naar 0468 48 93 73 of  WhatsApp

Review 

Jo ( okt -2022)

Wanneer ik eindelijk de stap gezet had om aan mezelf te werken in mijn menopauzetijd ben ik heel blij dat ik bij Sarah ben terecht gekomen. Mijn huisarts kende haar en vond het perfect dat ik mijn gezondheidstraject in haar handen legde. De eerste afspraak verliep  heel aangenaam en voelde me direct op mijn gemak.

In overleg en na een grondige screening en toelichting ben ik zonder aarzelen gestart met het nemen van de aanbevolen ROOT supplementen in combinatie met een gezondere levensstijl plan, waardoor ik op korte tijd moeiteloos heel wat kilo’s ben verloren.

De ENERGIE die ik in de plaats kreeg, de helderheid in mijn hoofd die terug is (veel minder vergeetachtig, vind mijn spullen weer terug) is onbeschrijfelijk. Ik ben precies terug gekatapulteerd naar mijn veel jongere jaren. Ik merk dat de producten iets positiefs teweeg brengen in de hersenen, want plots heb ik de kracht en doorzettingsvermogen om de gezondheidskuur nauw te volgen en wordt ik niet meer in verleiding gebracht door mijn zwakke momenten. Het gaat helemaal vanzelf zonder stress. Als ik het traject bij Sarah moet omschrijven in 1 woord is dat WAAAAAAAAAAAW. Ben zo dankbaar dat ik haar ontmoet heb. Ze speelt in op jouw noden, wat ik enorm waardeer in dit traject.

Ik zou zeggen, allen daarheen. Je zal er geen spijt van hebben. Tussendoor moet je ook zeker gebruik maken van haar massages en relaxaties want ook daar steekt ze kop en schouders boven uit.