Gewrichtsmobilisatie

Een woordje toelichting en filosofie over deze behandelvorm

Volgens mijn ervaringen en inzichten die ik door de jaren heen ontwikkeld heb, moet ik vaststellen dat emotioneel evenwicht het fundament vormt van een optimale gezondheid. Ik verhelder door volgende ontknoping.

Het lichaam is naar mijn inziens een intellectueel levend organisme dat voortdurend in beweging en verandering is.  Zo is het lichaam continu bezig op celniveau om onze energiehuishouding te optimaliseren en de communicatie tussen cellen onderling goed af te stellen op elkaar. In essentie draait het niet zozeer om vitamines, mineralen en antioxidanten maar veel meer om energie, zelfliefde en bewustzijn.

Het bot en het skelet heeft het vermogen om nare herinneringen (vanuit voorouders) en onverwerkte emoties te stockeren. Dit vormt een blokkade waar energie (opgewekt door cellen onder invloed van emoties) zich noodgedwongen moet gaan splitsen waardoor het lichaam niet meer naar behoren gaat werken. We voelen ons sneller uitgeput, leeg en minder voldaan in het leven.

Zolang we deze blokkades niet verzorgen, zuigt dit onbewust onze energie leeg en geraken systemen in ons lichaam ontregeld omdat alle energie gericht is naar het onderdrukken van emoties.

Mobilisatie ter hoogte van het bot, heeft tot doel om deze blokkades met voorzichtigheid op te sporen, te gaan verwijderen en meer soepelheid, ruimte en vitaliteit in de plaats te laten komen. Dit is precisie lichaamswerk met een zeer diep helend en transformatief karakter (de-armouring werk).

Dit werk kan afzonderlijk worden aangeboden in samenspraak en wordt toegepast in de therapeutische massages.

Een heup, schouder (elleboog + pols) en knie mobilisatie duur afzonderlijk ongeveer een uur en kan met kledij worden uitgevoerd.

Tarieven

  • Mobilisatie = 100 Euro
  • In trajectvorm wordt het tarief op maat afgesteld

Review

Priscilla

Het was een zeer intense en bijzonder ervaring om te mogen meemaken. Nooit gedacht dat er zoveel emoties bij gepaard zouden komen, gaande van woede naar droevigheid dat diep en onbewust in me geworteld zat. Nadien voelde ik me lichter, soepeler alsof er wel 10 kilo van mijn lichaam afgleed. Ik voel me zo superrr en heel dankbaar. Deze therapie is geweldig en jij hebt dat zo goed gedaan. Dank je wel!

Voor info of een afspraak

Mail naar info@sarahscoachingpraktijk.be

Bel naar 0468 48 93 73 of  WhatsApp