Relaxatie sessies

Relaxatie is voor iedereen (ook jongeren) toegankelijk die graag op een rustige manier wil ontspannen en tegelijk het lichaam van een verfrissende onderhoudsbeurt wenst te voorzien. Opgestapelde spanningen worden gedetecteerd en kunnen moeiteloos ontladen met behulp van de adem en toepassen van verbeeldingskracht.

Een waaier van oefeningen uit verschillende disciplines komen aanbod die voornamelijk tot doel hebben je zenuwstelsel te kalmeren, je hoofd tot rust te brengen en je spieren en gewrichten soepel houden. In deze sessies ontdek je niet alleen jouw persoonlijke sleutels tot meer vitaliteit, rust en veerkracht, maar ook de verborgen kracht van vertragen op jouw welbevinden.

In de individuele sessies besteed ik veel aandacht aan jouw persoonlijke situatie, fysieke en emotionele ongemakken en biedt ik jou oefeningen aan die volledig op maat zijn afgesteld. Waardoor het ontspannend effect nog eens extra wordt uitvergroot.

Mensen die al eerder hebben deelgenomen geven aan dat hun nachtrust verbetert, ervaren minder tot geen pijn meer in de onderrug, voelen zich zeer ontspannen, meer verbonden met hun lichaam, meer focus, minder angstig, voelen meer ruimte in hun gewrichten en spieren en ervaren iets gelukszaligs. 

 

Inschrijven of  reserveren

Mail naar info@sarahscoachingpraktijk.be

Of stuur een WhatsApp naar 0468 48 93 73 

 

Praktisch

  • Elke sessie duurt 1u15 met ruimte om even toe te komen en te reflecteren.
  • Draag comfortabele (sportieve) kledij 
  • Neem zeker ook een kijkje in het aanbod massage en verwen momentjes

 

Tarieven en formules

  • Individueel/ privé = 50 Euro
  • 4 beurtenkaart + 1 GRATIS = 200 Euro
  • Duootje = breng je een vriend(in) mee, dan betaal je 25 Euro pp
  • Zwangerschap relaxatie individueel = 50 Euro
  • Groepsformules : zwangerschapsyoga & relaxatie voor vrouwen – meer info en inschrijvingen op volgende mail info@bijdevroedvrouw.be

 

Reviews

Patricia

“Sarah is uitgerust met een aangename rustige stem en is altijd opgewekt welke een aanstekelijk effect heeft op het verloop van de sessie. Ze creeërt moeiteloos een gezellige rustige sfeer door in te spelen op de zintuigen met licht, geuren en mooie rustgevende muziek. De oefeningen vloeien zachtjes en onderbouwd in elkaar over. Iedere sessie is er een ander aanbod waardoor er geproefd kan worden van verschillende methodieken en dat is alles behalve saai.

Bij de start voelen mijn spieren verkrampt door het vele thuiswerken en stilzitten. Tijdens de sessie komen mijn spieren los en naar het einde toe ervaar ik meer ruimte in mijn lichaam, voel meer energie stromen waardoor ik me ontspannen, blijer en rustiger voel. Mentaal en fysiek zit ik niet meer in die kramp, ik slaap beter, de relax modus is geactiveerd waardoor mijn lichaam en geest zich kunnen herstellen.

De oefeningen die Sarah me aanleert zijn bovendien makkelijk toepasbaar in mijn dagelijks leven waardoor ik mezelf gedurende de dag beter kan verzorgen en leer in te grijpen voor de spanning vat op me krijgt.  Het is een kwestie van aandacht oefenen voor jezelf.

Marijke

De sessies en contacten met jou zijn voor mij Lichtpuntjes waar ik ontzettend naar uit kijk en me zuurstof geven om alles vol te houden in dit drukke bestaan. Dank je wel daarvoor!

Natalie

Ik zou iedereen een relaxatie bij Sarah cadeau doen! Je gaat bij haar als een beter mens naar buiten 😊 ik boekte ook een massage waar ik heel binnenkort van mag gaan genieten. Ik kijk er naar uit 🧘‍♀️
 
Priscilla
 
Ik kom zeker terug liefst elke dag 😅 Sarah je doet dat zo goed. Na de relaxatie ben ik echt helemaal relaxed en heb ik weer nieuwe energie! I love it, ik raad het iedereen zeker aan 💖 je bent een echte topper Sarah! 🌺 🧘‍♀️
 
Erna
 
Dank je wel Sarah voor de heerlijke zachte begeleiding, ik voelde me helemaal zen,🙏 en heb nadien een zalige nachtrust gehad🙏👍
 
Joke
 
Ik heb er al van mogen proeven. Heerlijk geslapen nadien. De ontspanning was zeker bereikt… en dit in een heel gezellige sfeer.

Brenda en vriendinnen

Wij vinden jouw sessies zoooo zalig en supergoe…🤗❤️👌