Relax Yoga

Deze vorm van yoga vloeit verder uit de yin yoga aangevuld met diverse relaxatie methodieken. Je mag je verwachten aan zachte en tegelijk diepgaande stretches. Opgestapelde spanningen worden gedetecteerd en kunnen moeiteloos ontladen met behulp van de adem en toepassen van verbeeldingskracht.

Relax yoga is voor iedereen (ook jongeren) toegankelijk die graag op een rustige manier wil ontspannen en tegelijk het lichaam van een diepe onderhoudsbeurt wenst te voorzien.

Een waaier van oefeningen komen aanbod die voornamelijk tot doel hebben je zenuwstelsel te kalmeren, je hoofd tot rust te brengen en je spieren en gewrichten soepel houden. In deze lessen ontdek je niet alleen jouw persoonlijke sleutels tot meer vitaliteit, rust en veerkracht, maar ook de verborgen kracht van vertragen op jouw welbevinden.

Mensen die al eerder hebben deelgenomen aan deze sessies geven aan dat hun nachtrust verbetert, ervaren minder tot geen pijn meer in de onderrug, voelen zich zeer ontspannen, meer verbonden met hun lichaam, meer focus, minder angstig, voelen meer ruimte in hun gewrichten en spieren en ervaren iets gelukszaligs. 

 

Reserveer je plekje

Mail naar info@sarahscoachingpraktijk.be

Of stuur een WhatsApp naar 0468 48 93 73 

 

Praktisch

  • Elke sessie duurt 1u30 met nadien nog even tijd om te reflecteren
  • Vanaf 5 september’22 kan je iedere maandagavond van 20u tot 21u30 komen relaxen
  • Kom je liever op een ander moment, neem contact met me op
  • Draag comfortabele kledij – lig je liever extra mals, breng dan je eigen matje mee

 

Kostprijs

  • Kom je met 2 personen = 25 Euro/ p.p
  • Individueel/ privé = 50 Euro
  • 6 beurtenkaart = 135 Euro

 

Reviews

Patricia

“Sarah is uitgerust met een aangename rustige stem en is altijd opgewekt welke een aanstekelijk effect heeft op het verloop van de sessie. Ze creeërt moeiteloos een gezellige rustige sfeer door in te spelen op de zintuigen met licht, geuren en mooie rustgevende muziek. De oefeningen vloeien zachtjes en onderbouwd in elkaar over. Iedere sessie is er een ander aanbod waardoor er geproefd kan worden van verschillende methodieken en dat is alles behalve saai.

Bij de start voelen mijn spieren verkrampt door het vele thuiswerken en stilzitten. Tijdens de sessie komen mijn spieren los en naar het einde toe ervaar ik meer ruimte in mijn lichaam, voel meer energie stromen waardoor ik me ontspannen, blijer en rustiger voel. Mentaal en fysiek zit ik niet meer in die kramp, ik slaap beter, de relax modus is geactiveerd waardoor mijn lichaam en geest zich kunnen herstellen.

De oefeningen die Sarah me aanleert zijn bovendien makkelijk toepasbaar in mijn dagelijks leven waardoor ik mezelf gedurende de dag beter kan verzorgen en leer in te grijpen voor de spanning vat op me krijgt.  Het is een kwestie van aandacht oefenen voor jezelf.

Natalie

Ik zou iedereen een relaxatie bij Sarah cadeau doen! Je gaat bij haar als een beter mens naar buiten 😊 ik boekte ook een massage waar ik heel binnenkort van mag gaan genieten. Ik kijk er naar uit 🧘‍♀️
 
Priscilla
 
Ik kom zeker terug liefst elke dag 😅 Sarah je doet dat zo goed. Na de relaxatie ben ik echt helemaal relaxed en heb ik weer nieuwe energie! I love it, ik raad het iedereen zeker aan 💖 je bent een echte topper Sarah! 🌺 🧘‍♀️
 
Erna
 
Dank je wel Sarah voor de heerlijke zachte begeleiding, ik voelde me helemaal zen,🙏 en heb nadien een zalige nachtrust gehad🙏👍
 
Joke
 
Ik heb er al van mogen proeven. Heerlijk geslapen nadien. De ontspanning was zeker bereikt… en dit in een heel gezellige sfeer.

Brenda en vriendinnen

Wij vinden jouw sessies zoooo zalig en supergoe…🤗❤️👌