Relax Yoga

 

Deze vorm van yoga vloeit verder uit de yin yoga gecombineerd met diverse relaxatie methodieken. Je kan je verwachten aan zachte en tegelijk diepgaande stretches van het bindweefsel, spieren en gewrichten. Opgestapelde spanningen worden gedetecteerd en kunnen moeiteloos ontladen met behulp van de adem en gericht integreren van verbeeldingskracht.

Relax yoga is voor iedereen (ook jongeren) toegankelijk die graag op een rustige manier wil ontspannen en tegelijk het lichaam van een diepe onderhoudsbeurt wenst te voorzien.

Een waaier van oefeningen komen aanbod die voornamelijk tot doel hebben je zenuwstelsel te kalmeren, je hoofd tot rust te brengen en je spieren en gewrichten soepel houden. In deze lessen ontdek je niet alleen jouw persoonlijke sleutels tot meer vitaliteit, rust en veerkracht, maar ook de verborgen kracht van vertragen op jouw welbevinden.

Mensen die al eerder hebben deelgenomen aan deze lessen geven aan beter te slapen na deze sessies, ervaren minder tot geen pijn meer in de onderrug, voelen zich zeer ontspannen, meer verbonden met hun lichaam, minder angstig, voelen meer ruimte in hun gewrichten en spieren en ervaren iets gelukszalig.
 

Benieuwd

Je bent van harte welkom elke dinsdag avond vanaf 8 maart’22 – 19u30 tot 21u – om dit samen te beleven in een warme sfeervolle zaal in het Yoga complex ‘Life is Yoga’ – Pastoor Pitetlaan 32 te Betekom. (Uren kunnen wijzigen tijdens de schoolvakanties)

 

Reserveer je plekje

Mail naar info@sarahscoachingpraktijk.be

Of stuur een WhatsApp naar 0468 48 93 73 met tekst ‘Ja , ik doe mee + naam en data deelname’

Praktisch

 Draag comfortabele kledij, voorzie je eigen matje, deken, kussen en een flesje water

 

Kostprijs

15 Euro voor 1u30 gelukzaligheid

 

Review van Patricia Graulus

“Sarah is uitgerust met een aangename rustige stem en is altijd opgewekt welke een aanstekelijk effect heeft op het verloop van de les. Ze creeërt een gezellige rustige sfeer door in te spelen op de zintuigen met licht, geuren en mooie rustgevende muziek. De oefeningen vloeien zachtjes en onderbouwd in elkaar over. Iedere sessie is er een ander aanbod waardoor er geproefd kan worden van verschillende methodieken en dat is alles behalve saai.

Bij de start voelen mijn spieren verkrampt door het vele thuiswerken en stilzitten. Tijdens de sessie komen mijn spieren los en naar het einde toe ervaar ik meer ruimte in mijn lichaam, voel meer energie stromen waardoor ik me ontspannen, blijer en rustiger voel. Mentaal en fysiek zit ik niet meer in die kramp, ik slaap beter, de relax modus is geactiveerd waardoor mijn lichaam en geest zich kunnen herstellen.

De oefeningen die Sarah me aanleert zijn bovendien makkelijk toepasbaar in mijn dagelijks leven waardoor ik mezelf gedurende de dag beter kan verzorgen en leer in te grijpen voor de spanning vat op me krijgt.  Het is een kwestie van oefenen en het toe te passen.

Een absolute aanrader!