Massage en verwen momentjes

Therapeutische en energetische massages

Wordt op de blote huid gegeven op een massagetafel in een prikkelarme geborgen omgeving. Ik maak gebruik van natuurlijke oliën met een tikkeltje etherische olie naar gelang het moment.  Door de massage en warmte aangevuld met mijn zorgzame manier van aanraken, nodig ik je uit om jezelf beter te leren kennen en om meer aandacht te ontwikkelen voor datgene wat je werkelijk voelt. Door het aanwakkeren van die verbondenheid met je lichaam gaat je levensenergie weer stromen zodat je het gevoel krijgt weer tot leven te komen.

Voor wie

Vrouwen die zichzelf verdwaald voelen in hun verstand – nood hebben aan diepe ontspanning – aanvullend op reguliere gezondheidszorg – wanneer je kampt met een negatief zelfbeeld – onrustige gevoelens -drang naar controle – angstig bent – liever minder woorden gebruikt om je innerlijke wondes te helen – kampt met lage rugpijn en allerlei fysieke ongemakken – behoefte hebt aan ademruimte voor jezelf

 

Lomi Lomi Massage (Kahuna bodywork)

Is een energetische massage afkomstig uit de exotische traditie en cultuur van de Hawaiaanse eilanden.  Deze massage heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel en de hormonenhuishouding. Het brengt zowel je lichaam als je geest tot rust, vermindert stress en verhoogt het geluksgevoel door de aanmaak van endorfines (geluksstofjes die vrijkomen in de hersenen bij ritmische koesterende aanrakingen). Je op regelmatige basis laten masseren verhoogt je immuunsysteem en je mentale veerkracht.

Een Lomi Lomi massage (bij voorkeur een reeks) heeft een langdurig positief effect op ontspanning van lichaam en geest, je hormonenbalans, immuniteit, lage rugklachten, nachtrust, energetische en fysieke ingesteldheid, trauma en diep gewortelde blokkades.

 

Psoas massage – de spier van de ziel

De Psoas is een verzamelnaam voor een groep spieren die zich heel diep in het bekken bevinden. Ze verbinden het bovenlichaam met het onderlichaam en staan rechtstreeks in contact met het middenrif en de hersenstam. De psoas reageren instinctief op onrust, stress, onveilige gevoelens en slaat emoties op. Wanneer opgeslagen spanningen en emoties chronisch aanslepen kunnen fysieke ongemakken zoals moeite met de ademhaling, schouder- heup- rug- en buikklachten als emotionele klachten zoals onzekerheid, vermoeidheid, besluiteloosheid, angsten en paniekaanvallen je lichaam en welbevinden slopen.

Om de psoas optimaal te kunnen behandelen en benaderen wordt je rug gemasseerd – de bovenkant van je schouders – je kaken – je onderrug en billen krijgen uitgebreid aandacht zodat spanningen in de bovenste laag eerst kunnen afvloeien. Wanneer het lichaam zich veilig genoeg voelt kunnen we de psoas voorzichtig benaderen via de voorzijde van het lichaam met zachte aanrakingen om te ontladen.

Soepele en sterke psoas spieren geven ons aarding en laat energie moeiteloos stromen door spieren, gewrichten, botten en hebben een gunstig effect op je emotionele en geestelijke gemoedstoestand.

Deze massage duurt 2 uur en gebruik hiervoor natuurlijke olie aangevuld met enkele etherische oliën die de psoas helpen te ontspannen en tevens een wellness zijn voor je huid.

 

Praktisch

 • Laat je make-up, parfum en juwelen achterwege en kom naar de praktijk in makkelijke kledij. Deze massage wordt op de blote huid aangeboden waarbij de intieme zone discreet en respectvol wordt toegedekt. 
 • Zorg dat je na de massage niet onmiddellijk terug in een overvolle agenda hoeft te duiken en gun jezelf wat ruimte om na te genieten. Drink voldoende water na de sessie zodat vrij gekomen afvalstoffen beter kunnen afgevoerd worden.
 • Dit aanbod wordt enkel aangeboden in de praktijkruimte.

 

Reviews

Prihartini Katrien

Lieve Sarah ik voelde me na het ontvangen van de 2 sessies van jouw zalige handen diep ontspannen, volledig in mijn lichaam gezakt, opgelucht en zelfverzekerd. Ik ben tijdens de sessies door een stukje helende transformatie gegaan, ik voelde meer contact met mijn innerlijk kind en genoot er heel veel van om me in alle veiligheid gedragen te voelen allemaal dankzij jouw liefdevolle en warme Zijn.
 
Kristien

De Lomi Lomi massage heb ik als bijzonder zalig en ontspannend ervaren. Ik kon mijn lichaam in volle vertrouwen overgeven aan Sarahs handen. Op een gegeven moment was het alsof ik ‘even weg’ was en in een andere wereld vertoefde waar genieten vooropgesteld stond. Ik ervoer dat deze flow nog lang bleef doorwerken nadien. Wat voor mij een hele prestatie is, want meestal ben ik een massage snel vergeten. 

Erna

Een absolute aanrader, heb intussen beide massages ontvangen van jou en het was hemels zalig, ontspannend, veilig, transformerend, zacht en pittig tegelijk. Dank je Sarah. Ik wens iedereen deze mooie ervaring toe.

 

Prijs

Korte versie Lomi Lomi 1u30 = 85 €  (rugzijde en hoofd)

Full option Lomi Lomi 2u15 = 150 €   (voor – achterzijde en hoofd)

Psoas massage 2u15 = 150€ 

 

Verwen momentjes

Wil je graag eens ontsnappen aan het hectische tempo van het dagelijkse leven? Ben je recent moeder geworden of verlang je naar een moment om even op adem te komen? Ben je opzoek naar een origineel cadeau voor jouw partner of vriendin?
Ik kom bij je thuis en biedt je de mogelijkheid aan om dat bewuste moment heel bijzonder te maken.
Verwenpakket bestaat uit een warm onthaal door mijn sympathieke vriendelijkheid zelve en de keuze mogelijkheid uit volgend aanbod :

 • Een voetbad met ontspannende voetmassage plus mini relaxatie sessie (hoofd, gelaat en schoudermassage)
 • Gelaat- en voetmassage
 • Enkel een ontspannende voetmassage met voetbad
 • Oorkaarsen – zeer ontspannend voor wie kampt met stress, oorsuizingen of graag eens iets nieuws uitprobeert, wordt gecombineerd met een zachte massage voor extra ontspannend effect
 • Hand- en voetmassage
 • Handmassage
 • Start to relax sessies
 • Start to breath sessies

 

Praktisch

 • Bij je thuis (6km rond Keerbergen + extra toeslag wordt aangerekend voor brandstof)
 • In mijn praktijkruimte te Keerbergen
 • Ik werk met natuurlijke oliën en etherische oliën
 • 1u tot 1u30

 

Prijzen

 • 85 Euro voetmassage (voetbad) en mini relaxatie 
 • 65 Euro voor enkel voetmassage (1u)
 • 150 Euro Psoas massage (in praktijk)
 • 150 Euro Lomi Lomi full options ( in de praktijk)
 • 85  Euro Lomi Lomi korte versie ( in de praktijk)
 • 65 Euro voor plaatsen van oorkaarsen 
 • 65 Euro voor hand- en voetmassage (1u)
 • 85 Euro voor gelaat- en voetmassage (1u30)
 • 45 Euro voor handmassage (1u)

 

Cadeaubon

Gelieve hiervoor te mailen naar sarah@sarahscoachingpraktijk.be 

 

Voor info of een afspraak

0468 48 93 73 Whatsapp
sarah@sarahscoachingpraktijk.be